Windowcoating voor uw boot

Bootruiten tinten

Genieten van uw vaartuig met een luxe stoere uitstraling of puur professioneel toepassen? Kies voor onze mogelijkheden op dat gebied. Met een hoge kwaliteit folie is alles mogelijk.

Op het water kunt u last hebben van schittering, zonnestralen die te veel schadelijk uv licht en warmte veroorzaken. Het tinten van de ramen van uw kajuit of stuurhut is de oplossing! Wij plaatsen de tintfolie aan de binnenzijde van het glas. Zo wordt een optimale levensduur van de folie gegarandeerd.
Windowcoating in verschillende gradaties

Beschermd en meer privacy

Wanneer de ramen van uw vaartuig door ons onder handen zijn genomen zorgt dat voor extra privacy. Het zicht naar binnen oftewel uw privacy wordt beperkt terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Kostbare bezittingen vallen minder op en dus wordt het minder aantrekkelijk voor inbraak.
Uiteraard zorgen de glasfolies voor minder uv straling waardoor het interieur nauwelijks meer zal verkleuren en u zelf beter beschermd bent. Minder zon zorgt daarnaast natuurlijk voor een veel betere temperatuur in de kajuit en minder airco uren.

Voordelen van raamfolie voor boten:
  • Minder warmte;
  • Bescherming tegen schadelijke UV;
  • Verhoging privacy;
  • Luxe uitstraling.
  • Voor de pleziervaar maar ook voor de beroepsvaart.
Raamfolie binnenvaart

Tarieven vaartuig tinten

Wij maken graag een offerte op maat. Ieder vaartuig is anders en afhankelijk van uw wensen. Neem direct contact met ons op of stuur gerust een email. Bij ons kunt u terecht voor professioneel tinten maar ook beletteringen en wrappen van interieur of exterieur:
  • Professioneel en service gericht;
  • Snelle oplevering mogelijk;
  • Betrouwbare partner in uitvoering.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een keer langskomen om de diverse mogelijkheden te bespreken? Maak dan gebruik van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bedrijfsgegevens

Bezoek alleen mogelijk na afspraak.

M.Marineservice
Arcenstraat 87
3077 HA   Rotterdam

   0180234001
   marian@marservice.nl

KvK: 76066967
BTW: NL003038027B93

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-12:00

Contactformulier

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Onderwerp *
Bericht *
Enable map
Welkom
Reddingsmiddelen
Diensten
Webshop
Samenvattend
Contact